#Gün47 : Sinirler altında.

Gün 47 : Sinirler kontrol altında.

Mı? 

Bugün başkalarının saçmalıkları için kendime zarar verip sinirlenme üzerinde düşündüm. Aslında ne kadar aptalca değil mi? Ama insanın kendini kontrol altına alması, dünyadaki en zor şeylerden biri sanırım. Evet, henüz tamamen başaramadım ama, en azından bu konuya özel ilgi göstermeye başladım bugün. Sıkma canını. Ölüm var, vaktini saçmalıklara harcama.

*

Yorumlar

  1. Melis devam et böyle, bana moral oluyorsun.100 günü ilgiyle takip ediyorum. Sırf şu şarkı bile insanı mutlu ediyor, çok isabetli bir şarkı seçmişsin. İsmi nedir? Ve ikinci vokal kim? Iakovidis değil ama andırıyor.

    Selanik'e gidince Ladadika'ya git de bir güzel yemek ye ve Yunan müziği dinle benim için. Hatta istek bile yapabilirsin : To duxth

    Sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. Selamlar,
    Teşekkür ederim güzel yorumunuza, ne mutlu bana. Iakovidis'e benziyor gerçekten, ama çok sevdiğim Kotsiras ve Mpampis Tsertos söylüyor. Omorfi Smirnia da şarkının ismi. :) Kotsiras'ın bu albümü (Εστουδιαντίνα-Estoudiantina) çok şahane ve bir sürü Anadolu ezgisi var içinde, diğer şarkılara da bir kulak kabartırsınız, hepsi çok güzel.

    To dixtu Vitali'ninki değil mi? Siz yazınca açıp dinledim.

    Sanırım şuraya tekrar gidip bu şarkıyı istemek şahane olurdu. :)

    http://melerence.blogspot.com.tr/2013/09/mavi-bir-film-sahnesi-thessaloniki-to.html

    Sevgi, selam...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar