Anlatınca Komik Olmayan Komik Şeyler 2

Evet, sizin büyük ihtimalle ifadesiz okuduğunuz - benim yaşarken gülmekten öldüğüm, "aslında" komik olan olayların ikinci serisinde sizlerleyiz. :p Eh, amacım anı toplayıcılığına devam edebilmek en nihayetinde. Ayrıca ben buna gerçekten çok güldüm.

İstiklal'de bir büfe var, bizim ajansın tam karşısına düşüyor. Her sabah oradan kahvaltı için bir şeyler alırım. Bu sabah sıra beklerken, böyle "dayı" demelik orta yaşlı bir adam sandviç alıyordu. Satıcı da içinde neler olsun diye sordu, "Jalapeno olsun mu abi?" dedi. Adam çılgın bir sitem içinde şu cevabı verince ben öldüm:

- YAV NE JELEBONU, BEN NE EDEYİM JELEBON, OLMASIN JELEBON!

Adam da "Abi jelibon değil jalapeno diyom!" diye çıkışınca artık kaşkoluma saklanmam gerekti gülmekten. :))

Klasik sonu da basalım:

İşte yaşarken çok komikti de anlatınca olmadı. Dimi?

*

Yorumlar

  1. Ben şahsen güldüm, anlatınca da gayet komik geldi bu:)
    Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve çok yararlandım. Aklımdaki bir çok soru işaretini giderdi, özellikle Yunanistan konusunda.
    Bende şubat ayında Yunanistan'a gitmeyi düşünüyorum.19 yaşındayım ve ilk kez yurtdışına çıkacağım. Bir tur şirketiyle gideceğim ancak tur şirketiyle her daim gezmeyeceğim. zaten serbest zamanlar var o zaman şehirleri kendim gezmek istiyorum. Ancak açıkçası biraz çekiniyorum. Tur şirketiylede olsa çoğunlukla yalnız olacağım ve yalnız başıma dilini dahi bilmediğim yerde kaybolur muyum bir daha otelimi bulabilir miyim korkusu var.Sanırım sizde öğrenciliğinizde gitmiştiniz bu korkuyu yaşadınız mı? Birde yolu kaybetme durumunda taksi yada ulaşım nasıl sağlanabilir? Ülkedeki ulaşım hakkında pek bilgi bulamadım.



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hehe, sevindim güldüğünüze o zaman :)
      Ben de aşağı yukarı aynı yaşta gitmiştim ilk kez Yunanistan'a, fakat Yunanca konuşuyordum o zaman, korkum yoktu o yüzden. Yani, sorunuz biraz cevapsız bir soru. Çok ekstrem şekilde uzaklaşmazsanız otelin adını bile söyleseniz bulursunuz bence yine. Zaten gençler İngilizce biliyor az çok, sorun olacağını sanmıyorum. Üstelik bence bu mükemmel bir şans, bence vaktiniz varken kaybolun "yabancı" olduğunuz bir ülkede derim. :) Kendinize, sağa sola her yerde dikkat edeceğiniz kadar dikkat edin yeter bana kalırsa. Enjoooy! :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar