Anlatınca Komik Olmayan Komik Şeyler 1

Gerzek gerzek gülerek anlatılma suretiyle zar zor anlaşılan, karşındakinin tepkisiz suratı sebebiyle aniden toparlanıp, "Tabii şimdi anlatınca komik olmadı da o zaman çok komikti." denen anlar... Heh işte, durup durup kendi kendime hatırlayıp güldüğüm, fakat "Kimse beni anlamıyor!!" edasıyla birine anlatmaktan çekindiğim, aynı komikliği yakalamayacak şeyleri yazmaya karar verdim. En azından ifadesiz yüzünüzü görmem; ama belki arada kafamı hissedip sırıtan kıymetli zatlar çıkar.

Büyük ihtimalle genelde gülmeyeceksiniz. 
Ama vallahi o zaman çok komikti.



08.12.15

Serin bir akşam vakti, Melis, Aysu, Busem kuvvetli bir dertleşme sonrası evlerine dönmektedir. Melis başka dünyalarda olma suretiyle gelen arabayı görmez, milim farkla yola atlar. Busem Melis'i tutar, geri çekerek kendisini hayata döndürürken bağırır: HEY!!!!!

Melis şoking sonrası Aysu'yla birleşip "HEY!!!!" tepkisi için Busem'le dalga geçmeye başlar. Sonra Melis: "Bir yeri acıyınca da OUCH diyordur bu." der.

Sonra sekiz saat gülünür. 
Tabii şimdi böyle anlatınca komik olmadı ama o zaman çok komikti.

*

Yorumlar

  1. Gülmedim ama meraktan okumuş oldum bende :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah, işte o zaman çok komikti :D Demek ki yazı amacına ulaşmış, bu da iyi. :D Belki o anki ses tonları, keyif derecesi, ortam vesaire daha komik hale getiriyor işte :))

      Sil
  2. Ahahah e ben niye güldüm :D:D:D Bizde de var böyle matrak tipler bizde hayal edince direk :D Ama konu süper buarada iyi noktalar yakalıyosun :))

    Severek okuyoruuuum!
    Nesli

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar