Keşfetmelik Blog: Mommy's Food

Bugün size enteresan bir yaşam hikayesi anlatmak, pek güzel bir insan ve bloğuyla tanıştırmak istiyorum.

Son zamanlarda doğal yaşama, sade fotoğraflara, o çabasız ama özenli içeriğe sahip bloglara ayrı bir ilgi duymaya başladım. Hani girer okur, fotoğraflarına bakarsınız da içiniz ferahlar, okumanız bittiğinde ilham dolmuş hissedersiniz hayata karşı, tam o hesap. Bu yüzden herkesin yararlanabileceği, kaliteli içeriğe sahip adresleri anlatmak büyük keyif benim için

Mommy's Food da, özellikle sade ve değerli içerik isteyenler, anne-babalar, ek gıda, beslenme ve tarifler hakkında bilgi almak isteyenlerin atlamaması gereken bir blog.   Ama bundan önce, bu bloğun sahibi Ceren'den ve alışılmadık - güzel hikayesinden bahsedelim kısaca. Kendisi bloğunda daha ayrıntılı anlatmış ve okudukça film izler gibi hissediyorsunuz, zira...

Ceren 1981 doğumlu, pek güzel enerjili bir kadın. Küba'da tıp eğitimi alıyor, dünyanın dört bir yanında hayallerini takip ediyor. Eşi Rogelio ile bir de oğulları var: Mateo Kerem. 


Van'da da yaşamış Ceren, Ankara'da da, Havana'da da, Madrid ve Barcelona'da da. En son Norveç'e taşımışlar hayatlarını, yaşamları gibi rengarenk bir de bloğu var şimdi. Henüz bir çocuk sahibi olmasam da merakla okuyorum, her okuduğum yazısında bir şeyler öğreniyorum mutlaka. 

Gerçi bloğu sadece bebekler ile ilgili değil, misal kinoa sevenleri bekleyen güzel fikirler de var. Özellikle bu aralar farklı tariflere sarmış biri olarak, benim için daha da ilginç hale geliyor bu adres o yüzden. Hani yeni bir post eklediğinde heyecanlandığınız bloglar olur ya, tam o. ağıda paylaşımlarından bir renk görebilirsiniz. 


Kısacası sayın okur, bu aralar farklı blog önerileri, keşfetmelik yeni yaşamlar ve tecrübeler, ferah ve keyifli, kaliteli içerik arayanlara uğramalarını tavsiye ediyorum heyecanla. Son zamanların favori bloglarından biri benim için. Ayrıca Mommy's Food bu yazıyı okursa kendisinden ricam, arada doğa harikası Norveç'ten fotoğraflar da göstersin bize. :)


* 


 

Yorumlar

  1. Bebek ve beslenme önerileri çok ilgi alanım değil. Ama Norveç anlatımı, fotoğrafları da olsa hiç hayır demem:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar