BoraJet Deneyimi

Geçtiğimiz günlerde kısa bir Ankara seyahati yaptık ve ilk kez BoraJet Airlines ile tanıştık. Oldukça iyi bir fiyata aldığımız biletlerden sonra araştırmaya başladık; kimdir bu BoraJet, güvenmeli midir ki?

Kimse sorsam, ne okusam, hemen hemen sadece pozitif yorumlarla karşılaştım. Ardından vakit geldi ve tecrübe sırası bizdeydi. Bu sektörün jargonlarını iyi bilmiyorum ama, "ufak uçaklardan" bunlar. Jet işte hani. :p 


Boyutu anlamanız için, uçağımız dışarıdan böyle görünüyordu:


Uçağın içi hakikaten özel jet gibi; sakin, temiz, ufak, iki sıralı ferah bir alan. Ayrıca misal koltuk aralarındaki uzaklık - rahatlık falan da çok çok iyiydi. Nasıl diyeyim, "kısmamışlar" hiçbir özellikten. "İyi" diye tercih ettiğimiz diğer birçok hava yolundan çok daha kârlı geldi bize BoraJet.


 Derken uçuşa hazırlanıyoruz; işleyiş ve profesyonellik büyük firmalardakinden farksız. Pek keyifli hazırlanmış BoraJet Magazine'i karıştırıyorum biraz sonra.


Ve en çok hoşumuza giden şeylerden biri ikramlar oluyor. Hani "ikram" olduğu için değil; yine bazı "büyük hava yollarındaki" gibi ikramdan kaçınmamaları kurum kimliği için büyük artı benim nezdimde. İletişimcilere hizmet vermek kolay değil elbet, gözüm üstlerindeydi. :p


Bu da dönüşten; çok zarif buluyorum ben bu anlayışı. 
Bravo hakikaten.


Bunun dışında, genel olarak ilgi alaka güzel ve kontrollüydü. Dönüşte arkadaşım telefonunu güvenlikte unuttu ve uçağın kalkmasına çok az vardı; hostes arkadaşlardan biri sürekli "Bir şey yapamayız ama." derken, diğeri çokça yardım etmeye çalıştı. Sonuçta yetişemedik telefona ama uçağın da kalkma saati var elbet, yine ellerinden geleni yaptılar diyebilirim. Özellikle uçağa yerleştikten sonra yardımcı olmaya çalışan hostes arkadaşın gelip konu üzerine sohbet etmesi ve naif tavrı artı puan aldı. Ayrıca dönüş yolundaki Karadeniz dağlarına otobüsle tırmanıyoruz gibi sallayan türbülans anlarını da iyi yönettiler.


Kısacası sayın okur, siz de bizim gibi BoraJet'i tanımıyor ve aklınızda soru işareti taşıyorsanız, çok memnun ayrıldığımızı ve rahatlıkla tekrar tercih edebileceğimizi belirtmek isterim.

BoraJet sadece Sabiha Gökçen'den - sayılı noktaya uçuyor. Ayrıntılı bilgi için şuraya bir klik: www.borajet.com.tr


PS. Bu bir reklam yazısı değildir bu arada. Çok memnun kalınmış bir uçuşun teşekkürüdür, bilginize. :)

Melis



Yorumlar

  1. Gazipaşa'dan da sık kalkıyor Bora. Kış sezonunda çok fazla yolcu olmadığından, Atlas'ın sınırlı günlerine alternatif oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O açıdan da iyi bir alternatifmiş. Sabiha Gökçen benim evime çok uzak, yoksa bana da iyi bir alternatif olurmuş. Yine bilet fiyatına göre katlanır giderim gerçi. :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar