1 Aralık ve Hisler

1 Aralık gecesinden merhaba!

Adeta su gibi geçen bir aydan, yıldan geriye kalan son ayın ilk günüydü bugün. Yeni bir aya başlamak büyük mutluluk veriyor bana; sanki her şeye daha güzel, yeniden başlamak için verilen bir şans gibi geliyor. 

Şükrediyorum ki, 2014 adeta benim yılımdı. Uzun zamandır hayal-plan arasında büyüyen rüyalarımı gerçekleştirdiğim, sevdiklerimle birlikte unutulmaz anılar edindiğim, yeni ülkeler gördüğüm, farklı kültürlerden insanlar tanıdığım, somut-soyut ruhumu büyüttüğüm, dolu dolu bir yıl oldu. Her şey yolunda giderse -ki gideceğini umuyorum, şöyle bir 6 ay sonra da üniversiteden mezun olacağım. Bu kimileri için, yaşanıp bittiği ve bir keramet olmadığı görünen, dolayısıyla büyütmeye gerek olmayan bir durumdur; fakat beni oldukça heyecanlandırıyor. Zira, şayet hayatta olursam, yaşamımı değiştirecek birçok karara açılan bir kapı olacak benim için. Bakalım, dilerim Yaratıcı, her birimize hayallerinin peşinden koşacak gücü ve sonuçlarını alacak şansı güzel bir pakette, bir arada verir. :)

Bugün, tam da "1 Aralık" günü oldu benim için. Pek sevdiğim, brokoli ve havuç haşladım, akşama kek ile çay yaptık sonra, bol bol yeşil çay içtim; gri ve buz gibi havadan zevk aldığım için biraz daha yaşlandığıma kanaat getirdim ve en güzeli, günlerdir aklımda olan çam ağacımızı kurdum. Çok neşeli, güzel, böyle çok cingıl bels hisler veriyor bu iş bana. :) Yıl sonu yazısı için daha erken ama, şimdiden dilerim ki, 2015 hepimiz için beş yıldızlı geçsin, hayallerimiz gerçek olsun.

Öyle küçük, minyatür bir şey de olsa, bir çam ağacı edinmenizi dilerim bu yıl.
Sevgi ve huzurla...


*

Yorumlar

Popüler Yayınlar